odpowiedz

Metamorfoza modowa

Majka ten post 12-04-2018 16:56
Hej dziewczyny, czy znacie jakieś triki, jak szybko zmienić styl ??? Gdzie szukacie inspiracji? Gdzie się ubieracie? Chcę zmieniś swój sposób ubierania się na bardziej cool i zachodni
Elka ten post 24-04-2018 12:20
Ja tam nie wierze w metamorfozy, zawsze wraca sie do punktu wyjscia
Areanay ten post 14-05-2018 12:27
Dziewczyny, zrobiło się już cieplej a ja jak pomyślę o tym, że mam założyć bluzkę na ramiączkach to mną aż telepie wewnątrz. Mam okropnie szerokie ramiona i latem to ciężko ukryć. Zimą założę ciekawą chustę i tym sposobem odciągam uwagę od szerokich ramion. Czytałam, że trzeba wybierać ubrania wiązane na szyi, ale tych strasznie nie lubię, bo mam wrażenie, że się duszę. Kolejna rada z https://zippini.pl/blog/jakie-ubrania-nosic-by-zniwelowac-szerokie-ramiona-u-dziewczyn to dekolt w kształcie litery V, ale mam mały biust i takie bluzki czy sukienki w moim przypadku odpadają :( Znacie jeszcze jakieś ubraniowe triki dla osób z szerokimi ramionami?
Laura ten post 16-05-2018 19:32
też chętnie się dowiem, może i nie mam bardzo szerokich ramion, ale wydają mi się zbyt pulchne. Late,m fajnie byłoby założyć sukienkę na ramiączkach, ale jestem przeczulona właśnie na punkcie moich ramion
Zamyślona ten post 08-12-2019 23:43
zastanawiam się nad metamorfozą, czy polecacie jakiś stylistów? czy taka profesjonalna pomoc jest ok?
odpowiedz

Strona [ 1 ] z 1