odpowiedz

botoks - co myslicie

anja ten post 03-10-2008 12:57
robil sobie ktos z was botoks?
ja mam juz 30lat i coraz czesciej mysle o tym
jednak nie wiem czy nie tzreba tego caly czas powtarzac, zalozymy co 4mies, bo juz efekt z poprzedniego zabiegu jest niewidoczny
kate ten post 25-06-2010 22:02
Efekt botoksu utrzymuje się tylko kilka miesięcy. Po tym czasie następuje wchłonięcie się substancji i zabieg trzeba powtórzyć.
ola83 ten post 18-07-2010 21:15
a na ile dokladnie? czy mozna po tym go reguralnie powtarzac, czy trzeba jakies przerwy robic?
irena ten post 17-06-2016 23:08
ja mogę Ci polecić zabieg z wykorzystaniem linerase. nie jest to żaden wypełniacz tylko naturalny preparat, który pięknie wygładza zmarszczki, ujędrnia skórę i bardzo głęboko ją odżywia - a wiadomo, że zdrowa skóra wygląda znacznie młodziej ;) podczas jednej kuracji ostrzykuje się od 3 do 4 miejsc (twarz, szyja, dekolt, dłonie) więc działamy na większy obszar i jest to bardziej naturalne. powinno się wykonać 3 lub 4 powtórzenia. efekt podobno utrzymuje się od 12 do 18 miesięcy. sama mam 35 lat i robiłam zabieg pół roku temu i nadal widzę efekty!
lucyna ten post 15-07-2016 23:03
potwierdzam, linerase działa niesamowicie! nie wiem czy jakikolwiek inny preparat działa tak dobrze na wiotką skórę jak ten! miałam straszni obwisłą skórę na szyi, a po 3 ostrzykiwaniach jest nie do poznania! prawie całkowicie zniknęły zmarszczki i jest teraz dużo, dużo bardziej jędrna, nie wierzyłam, że może się aż tak zmienić!
lisia ten post 01-03-2017 02:31
Ja bym się na botoks nie zdecydowała. Moim zdaniem lepszą metodą jest wstrzyknięcie kwasu hialuronowego i wypełnienie zmarszczek. Koleżanka robiła sobie taki zabieg w warszawskiej klinice Wilmed i z tego co mi mówiła, to efekt utrzyma się do 24 miesięcy, czyli dłużej od toksyny botulinowej. Poza tym kto chciałby mieć miejscowo znieczuloną twarz? :(
Dorka82 ten post 23-05-2017 23:58
Co racja, to racja. Kwas hialuronowy, czyli "eliksir młodości" sprawia cuda, ale nawet jeśli nie to, lepiej zapytać specjalistów o inne metody na rozstrzygnięcie Twojego problemu - http://angelfactory.pl/ - bo tak owe są, nie są drogie, a mogą Ci uratować skórę. Natomiast botoks lepiej odstawić na bok. Czasem są duże powikłania, a jeśli nie, to czas zrobi swoje i finalnie będzie to wyglądać tragicznie, o estetyce i zdrowiu nie wspomnę.
vaiana ten post 28-12-2017 16:54
Ja się jednak boję botoksu, no ale może kiedyś zmienię zdanie :) A co sąddzicie o takim zabiegu? https://kobietamag.pl/zabiegi-thermi/Koleanka miała zabieg laserow i na blizny pomogl, ale czy to możliwe, żeby pomógł na zmarszczki? I może ktośsię orientuje, ile to kosztujke?
Areanay ten post 09-05-2018 10:53
kate napisał:
Efekt botoksu utrzymuje się tylko kilka miesięcy. Po tym czasie następuje wchłonięcie się substancji i zabieg trzeba powtórzyć.

Nie sądziłam, że tak krótko sie utrzymuje...
Jaga ten post 01-07-2018 20:45
a ja chce zrobic sobie botoks na usta, robilyscie ?
odpowiedz

Strona [ 1 2 >> ] z 2