odpowiedzbotoks - co myslicie |
|
anja |
![]() |
robil sobie ktos z was botoks? ja mam juz 30lat i coraz czesciej mysle o tym jednak nie wiem czy nie tzreba tego caly czas powtarzac, zalozymy co 4mies, bo juz efekt z poprzedniego zabiegu jest niewidoczny |
|
kate |
![]() |
Efekt botoksu utrzymuje się tylko kilka miesięcy. Po tym czasie następuje wchłonięcie się substancji i zabieg trzeba powtórzyć. | |
ola83 |
![]() |
a na ile dokladnie? czy mozna po tym go reguralnie powtarzac, czy trzeba jakies przerwy robic? | |
irena |
![]() |
ja mogę Ci polecić zabieg z wykorzystaniem linerase. nie jest to żaden wypełniacz tylko naturalny preparat, który pięknie wygładza zmarszczki, ujędrnia skórę i bardzo głęboko ją odżywia - a wiadomo, że zdrowa skóra wygląda znacznie młodziej ![]() |
|
lucyna |
![]() |
potwierdzam, linerase działa niesamowicie! nie wiem czy jakikolwiek inny preparat działa tak dobrze na wiotką skórę jak ten! miałam straszni obwisłą skórę na szyi, a po 3 ostrzykiwaniach jest nie do poznania! prawie całkowicie zniknęły zmarszczki i jest teraz dużo, dużo bardziej jędrna, nie wierzyłam, że może się aż tak zmienić! | |
lisia |
![]() |
Ja bym się na botoks nie zdecydowała. Moim zdaniem lepszą metodą jest wstrzyknięcie kwasu hialuronowego i wypełnienie zmarszczek. Koleżanka robiła sobie taki zabieg w warszawskiej klinice Wilmed i z tego co mi mówiła, to efekt utrzyma się do 24 miesięcy, czyli dłużej od toksyny botulinowej. Poza tym kto chciałby mieć miejscowo znieczuloną twarz? ![]() |
|
Dorka82 |
![]() |
Co racja, to racja. Kwas hialuronowy, czyli "eliksir młodości" sprawia cuda, ale nawet jeśli nie to, lepiej zapytać specjalistów o inne metody na rozstrzygnięcie Twojego problemu - http://angelfactory.pl/ - bo tak owe są, nie są drogie, a mogą Ci uratować skórę. Natomiast botoks lepiej odstawić na bok. Czasem są duże powikłania, a jeśli nie, to czas zrobi swoje i finalnie będzie to wyglądać tragicznie, o estetyce i zdrowiu nie wspomnę. | |
vaiana |
![]() |
Ja się jednak boję botoksu, no ale może kiedyś zmienię zdanie ![]() |
|
Areanay |
![]() |
kate napisał: Efekt botoksu utrzymuje się tylko kilka miesięcy. Po tym czasie następuje wchłonięcie się substancji i zabieg trzeba powtórzyć. Nie sądziłam, że tak krótko sie utrzymuje... |
|
Jaga |
![]() |
a ja chce zrobic sobie botoks na usta, robilyscie ? | |
odpowiedz |