odpowiedzcienie do powiek |
|
Flara |
![]() |
Czy kupujecie cienie dobierając kolor pasujący do waszych oczu, lub może taki który akurat pasuje wam do stroju?. Czy tak po prostu ten który wam się akurat spodoba Mi się bardzo podobają brązowe,beżowe oraz jasno złote cienie, a nie lubie niebieskich i szarych Mam niebieskie oczy |
|
Liderka2 |
![]() |
Mam schiza na punkcie odcieni, wiec jesli kupuje nowy cien, to musi byc w zimnym kolorze. Cieple mi nie pasuja i musze nieskromnie wyznac, ze jestem ekspertem w odroznianiu kolorow cieplych i zimnych. Kazdy kolor tak naprawde moze byc cieply lub zimny. Jesli ktos ma trudnosci w z rozpoznaniem, jaka paleta barw mu pasuje (zimna czy ciepla), to chetnie dam znac o szczegolach. Wazna dla mnie jest jeszcze trwalosc cienia. Zwykle uzywam innych kolorow niz teczowka oka. |
|
Karla34 |
![]() |
Ja kupuję takie, jakie mi pasują, i z tych wybieram te, które mi się podobają | |
Latina2 |
![]() |
mnie przeważają wszystkie odcienie różu no i kocham brązy | |
real |
![]() |
teraz mamy trend na rozmazany make-up | |
kama33 |
![]() |
nie znam się na tym czy pasują mi ciepłe czy zimne odcienie. Kupuję zawsze takie cienie do powiek, w których sie dobrze czuję. | |
Siostraz |
![]() |
Ja kupuję najczęściej zestawy: mam niebieskie oczy i używam cieni w kolorze brązowym, fiolety, bordo zielenie, oliwka, szare róż, krem, vanilia, beż, złoto. Nasjbardziej lubię integry Inglota, są świetnie zgrane kolorystycznie. |
|
odpowiedz |
Strona [ 1 ] z 1