odpowiedzGinekolog...mężczyzna czy kobieta? |
|
Sirsa |
![]() |
Tak więc jak jest w temacie, do kogo chodzicie do ginekologa mężczyzny czy kobiety, i dlaczego? | |
narcyzia |
![]() |
Ja do mężczyzny od zawsze, dlaczego? Sama nie wiem, może dlatego że nasłuchałam się od koleżanek które chodzą do kobiet, że są niedelikatne, czasami zfochowane siedzą za tym biurkiem jak by im ktoś kazał itp. Wiec od zawsze chodze do mężczyzny i tylko prywatnie. NIE narzekam - spoko facet. | |
Agalaga |
![]() |
Facet! kobieta badała mnie 2 razy w życiu, kiedy trafiłam do szpitala - masakra! ![]() |
|
Gabrysia34 |
![]() |
Ja chodzę do mężczyzny, sa delikatniejsi. | |
Paula333 |
![]() |
Ja chodzę do mężczyzny, bo tam zaprowadziła mnie moja mama za pierwszym razem i chyba już mi tak zostało. | |
Daria34 |
![]() |
Tylko facet kobieta to tragedia | |
MartaBaron |
![]() |
Ja też tylko do facetów! w szpitalu miałam do czynienia z kobietami i potwierdzam tragedia! badanie szybkie i bolesne. | |
Lodzia |
![]() |
No to ja się wybije. Raz byłam u ginekologa- faceta, i wyszłam od niego ze łzami w oczach i na zawsze się zraziłam do facetów-ginekologów. Mam świetną babkę i do niej chodzę. Bada delikatnie, jest miła i uprzejma. |
|
Ulel2 |
![]() |
Dołączam do grona pacjentek panów ginekologów. Byłam u kobiety raz i wyszłam potraktowana jak "kolejna odbębniona wizyta". Zero zaangażowania, chęci pomocy. Do "mojego" pana doktora trafiłam przypadkiem kilka lat temu i od tamtej pory zawsze chodzę do niego. Mimo iż wizyta do najtańszych nie należy to przynajmniej pan doktor zawsze ma dla mnie tyle czasu ile potrzebuję. Mogę porozmawiać z nim o wszystkich wątpliwościach, zawsze doradzi, wypyta, a przy tym jest delikatny, taktowny i po prostu kompetentny. Oczywiście mam świadomość, że nie od płci zależą kompetencje. Ja, niemniej jednak mam juz swojego lekarza i akurat jest on mężczyzną. |
|
Kuryku |
![]() |
Chodzę tylko do jednego ginekologa - mężczyzny i bardzo sobie chwalę. | |
odpowiedz |